Autor: Dirk Henn
Jucatori: 2 - 6
Varsta: 8 +
Durata: 60 minute
Componente: 60 piese ilustrate cu constructii
1 piata de constructii
1 tabla de scor
12 pioni de lemn
108 bancnote in patru valute
1 pliant cu reguli in limba engleza
Reguli RO: Download
Video trailer

160 Lei

Comanda
    * pretul include TVA
Extensii:   Vizier's Favor
City Gates
Thief's Turn
Treasure Chamber
Power of Sultan
Granada, anul 1278. La poalele muntilor Sierra Nevada incepea unul din cele mai emotionante si interesante proiecte ale Evului Mediu: constructia Alhambrei.

Castigator al prestigiosului premiu „Spiel des Jahres” in 2003, Alhambra are foarte multe de oferit jucatorilor. Conceptul este unul simplu: joci rolul unui arhitect al Alhambrei, palatul maur din Granada, Spania. Pentru a castiga jocul, trebuie sa construiesti cel mai impresionant si bine organizat ansamblu de cladiri, asigurandu-te in acelasi timp ca nu-ti risipesti resursele.
La fiecare runda poti alege intre: a lua o bancnota, cu care poti cumpara ulterior o piesa valoaroasa pentru palatul tau, si a cumpara una din piesele cu constructii expuse, pentru a-ti extinde Alhambra.
In timpul rundelor de scor, primesti puncte pentru majoritatea pieselor de acelasi tip. Acesta nu este singurul fel in care poti castiga puncte: cu cat este mai lung zidul cetatii tale, cu atat va fi mai protejata Alhambra, aducandu-ti astfel puncte suplimentare!
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook