Autor: Kevin Wilson
Jucatori: 2 - 4
Varsta: 13 +
Durata: 180 minute
Componente: 1 tabla de joc
6 table de civilizatie
20 piese de harta
12 markeri orase
33 figurine de plastic
55 carti de lupta
224 carti de joc
75 monede
1 pliant cu reguli in limba Engleza
Reguli: Download

230 Lei

Comanda
    * pretul include TVA
Sid Meierís Civilization: The Board Game este un joc ce se poate juca de la doi la patru jucatori, recomandat in patru. Fiecare jucator preia o civilizatie si incearca sa isi conduca poporul spre maretie.

Pornind cu o civilizatie mica, formata dintr-un singur orasel caruia-i lipsesc cele mai rudimentare inventii, jucatorii incearca sa-si avanseze poporul construind noi orase, imbunatatindu-le, cautand noi tehnologii, dezvoltand cultura si acumuland resurse pretioase. Pe masura ce jucatorii creaza noi orase si exploreaza lumea din jur, ei vin in contact cu civilizatii mai mici, unele pasnice altele razboinice. Ei pot integra aceste mici civilizatii in cele pe care le conduc, acumuland astfel recompense.

Dar, in cele din urma cea mai mare provocare a jucatorilor este sa se confrunte unii cu altii, pentru ca o civilizatie in ascensiune inevitabil va intra in conflict cu alta. Pentru a deveni civilizatia dominanta de pe Pamant, jucatorii duc razboaie pe campul de lupta si concureaza pentru a fi primii care construiesc maiestuoasele minuni ale lumii.   
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook