Autor: Charles Chevallier
Jucatori: 2 - 4
Varsta: 8 +
Durata: 20 minute
Componente: 84 carti de joc mici
30 carti de joc mari
20 jetoane
1 pliant cu reguli in limba engleza
Reguli: Download

60 Lei

Comanda
    * pretul include TVA
In Continental Express, jucatorii aduna vagoane in garile lor pentru a-si realiza obiectivele si pentru a-si mari valoarea contractelor secrete. La inceputul jocului, fiecare jucator alege unul dintre cele doua contracte oferite. Pentru realizarea contractului jucatorii trebuie sa adune iconite de o anumita culoare sau grupuri de iconite de culori diferite.

Pe rand jucatori trag carti din cele trei randuri de carti cu fata in sus. Cartea de la capatul randului nu costa nimic, cartea din mijloc costa 1$ iar cea de a treia carte, de langa pachet costa 2$. Daca unul din jucatori are are in gara sa vagoane care se potrivesc unuia dintre cele trei obiective cu fata in sus, jucatorul poate sa decarteze vagoanele respective pentru a realiza obiectivul, si pentru ca obiectivele au iconite ce ajuta la realizarea contractului cel mai probabil asa vor face.

Cand un jucator realizeaza al patrulea obiectiv, ceilalti jucatori vor mai juca inca o runda apoi jocul se incheie. Jucatorii aduna punctele de pe contract, din obiective si banii pe care ii au, jucatorul cu cele mai multe puncte castiga.
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook