De ce sa joci board games?

De ce sa joci board games (jocuri pe tabla) in secolul XXI? Seamana mai mult cu secolul al XIX-lea, nu?Ei bine, iata cateva motive pentru care sa te joci mai multe jocuri de societate:

Te vor fascina Daca singurul joc pe care l-ai jucat pana acum a fost Monopoly sau Risk, vei avea parte de o reala delectare atunci cand vei incerca cateva din noile board games, care au aparut in ultimii ani. Acum jocurile de societate sunt mult mai frumos elaborate, mai strategice si nu se mai bazeaza asa mult pe noroc. Daca ti-a placut Monopoly, trebuie sa incerci Ticket to Ride, Carcassonne sau Settlers of Catan. Daca iti plac mai mult jocurile de razboi, incearca Shogun, Imperial sau Age of Empires.

Socializezi Un joc de societate nu-l poti juca decat cu cel putin inca un jucator. Si partea buna este ca persoana respectiva este chiar langa tine. Ba, chiar mai mult, sunt o multime de jocuri premiate care se joaca cel mai bine in 3 sau mai multi jucatori.

Nu le joci pe calculator Dupa 8 ore de munca petrecute in mare parte in fata calculatorului, ultimul lucru pe care l-ai dori este sa te asezi si sa te joci pe calculator inca alte 4 ore.

Sunt mereu altfel Jocurile de societate difera de fiecare data. Norocul pe care-l ai cand tragi o carte sau o piesa nu va schimba numai strategia ta de joc, o va schimba si pe cea a adversarilor. Acest hazard confera noutate fiecarui joc, oferind jucatorilor experiente noi si interesante. Regulile jocului le inveti o singura data, insa zarurile si cartile alese vor aduce noutate mereu!

Pretul Este probabil cel mai important pentru multi dintre noi. Un joc de societate cum ar fi Carcassonne, Bohnanza, Roma sau Buccaneer costa mai putin de 90 Lei, fiind mult mai ieftin decat o consola de jocuri. Vei continua sa savurezi aceste jocuri mult timp dupa ce ai terminat jocurile din consola!

Si, nu in ultimul rand, jocurile de societate sunt exercitii mentale ce-ti stimuleaza sanatatea si longevitatea!
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook