Autor: Sébastien Dujardin
Jucatori: 2 - 4
Varsta: 14 +
Durata: 90 minute
Componente: 4 table de joc individuale
96 carti de joc
100 cladiri din lemn
7 temple
7 continente
84 monede
80 resurse
1 pliant cu reguli in limba engleza
Reguli: Download

210 Lei

Comanda
    * pretul include TVA
Ca lider al unei civilizatii antice, explorezi noi teritorii pentru a-ti dezvolta imperiul. Fondezi noi orase si construiesti cladiri, exploatezi resursele naturale si stabilesti rute comerciale. Cuceresti sate ocupate de barbari sau iti sporesti cunostintele stiintifice. Dar nu uita sa pastrezi o buna legatura cu zeii! Platestele tribut oferindu-le ofrande sau construind temple impunatoare.

Fiecare jucator incepe un joc de Deus cu cinci carti. Cand este randul tau trebuie sa alegi intre doua actiuni: constuiesti o cladire sau faci o ofranda unui zeu.
Constuirea unei cladiri consta in jucarea unei carti si amplasarea piesei de lemn asociate acesteia intr-o regiune a tablei de joc. Trebuie sa asezi cartea in coloana de aceeasi culoare, apoi vei putea beneficia de puterea tuturor cartilor din coloana respectiva, incepand de jos. Puterea cartilor iti permite sa castigi puncte de victorie, resurse sau bani, sa avansezi tehnologic ori sa-ti ataci vecinii. Este deasemenea posibil sa construiesti un templu, lucru care iti va aduce puncte de victorie la sfarsitul jocului.
Oferirea unei ofrande zeilor consta in decartarea cartilor pentru a primi ajutor divin de la zeul asociat uneia dintre aceste carti. Apoi vei trage carti pana cand vei avea din nou cinci carti in mana.
Jocul se termina fie cand toate satele barbare sunt atacate, fie cand sunt construite toate templele. Jucatorul cu cele mai multe puncte de victorie castiga jocul.
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook