Autor: Denis Blanchot
Jucatori: 2 - 8
Varsta: 6 +
Durata: 15 minute
Componente: 50 carti de joc
5 carti cu variante de joc
1 pliant cu reguli in limba romana
Reguli: Indisponibil

60 Lei

Comanda
    * pretul include TVA
Ce este Dobble? Un pachet format din 50 de carti rotunde cu cate 8 simboluri fiecare (dintr-un total de 55): zebra, bomba, ancora, ceas, gargarita, lumanare, ochelari de soare, lacat, inima, paianjen, floare, bec etc. Din acest pachet, oricare doua carti au un singur simbol in comun. Fii primul care-l gaseste!

Dobble contine o serie de 5 mini-jocuri de rapiditate in care toti jucatorii joaca in acelasi timp. Indiferent de joc, trebuie mereu sa fii primul care gaseste simbolul identic intre doua carti, il numeste si apoi ia cartea si o aseaza sau o decarteaza, in functie de regulile jocului jucat.
 
Exemplu: Se impart cartile in numar egal la fiecare jucator, apoi una din cartile ramase se intorce cu fata in sus in centrul mesei de joc. Pentru a castiga jocul, trebuie sa fii primul jucator care reuseste sa scape de toate cartile din mana. In fiecare runda, toti jucatorii isi arata cate o carte. Fii primul care gaseste simbolul identic intre cartea ta si cea din mijloc si numeste-l, apoi pune cartea ta peste cea din centrul mesei!
Viziteaza magazinul Board Games pe ShopMania
Facebook